Lördagkväll

Hej! Vaknade rätt sent idag, skulle egentligen åka till Romme alpin men blev inget. Åkte till Falun för att gå på Curb med Kicken, Nicke hängde med också. Jag hade inga pengar men alltid kul att kika. Var där någon dag innan julafton också, hittade ett par snygga adidasskor som jag ville ha då, 900 kr. Dom fanns kvar, så kanske blir att åka dit och köpa dom när jag har lite pengar. Får la se då. :) Sen skulle vi tillbaka till Borlänge och jag skulle hem till Maggan men så var det någon slags bilträff ute på isen vid Roxnäs udde som vi åkte förbi och så såg vi att min kusin var ute på isen med sin bil så jag ringde honom så åkte vi också ner och sladdade några vändor. Var där en liten stund, sen åkte vi till ÖB och handlade, blev en stor coca-cola light för mig :)  Efter det åkte jag till Maggan och var med henne, så fick vi något ryck att vi lär åka till Kupolen innan dom stänger för hon ville köpa ett par nya mjukisbyxor. Vi var framme tjugo minuter innan stängningsdags men hon hann hitta sig ett schysst par på Stadium. Sprang ner till ICA och köpte hårfärg till henne och sen gick vi till Donken. Så blev det en Happy meal idag IGEN! Tjockis Mikaela!
Tog bussen till stan, vi tänkte sola på SVEA men dom hade stängt så det blev Open sun istället. Vi fick dela solarium, så sjukt dyrt där! 100 kronor för 22 minuter. :S Dessutom är SVEA bättre, iallafall med deras nya ergolinesolarium och där kostar det 60 kronor för 21 minuter. Tummen upp för SVEA!
När vi hade solat i 17 minuter var det några idiotfjortisar som knackade på dörren. Sen satt dom utanför och fjantade sig och skrek och betedde sig sjukt omoget. När vi var klara ringde jag Suss, så berättade hon någonting för mig och jag lyssnade och sa aa ibland, sådär som man gör när man lyssnar på någon. Då började en av dom där äckliga fjortisarna härma mig och sa aa aa aa jättehögt. Blev skitirriterad och sa "vafan stönar du åt?" hon svarade "jag stönar bättre än dig iallafall", så svarade jag "det tror jag nog inte", då sa hon "vill du mig något eller?" och då sa jag "nej, vill du mig något?". Så slutade hon svara, sen när vi gick ut ur vårat solarierum hade dom låst in sig i ett annat solarierum, och dom solade inte ens. Dom vågade väl inte visa sig, dom där h*rorna. Vi satte oss utanför solarierummen en stund eftersom att det är så kallt ute så vi skulle slippa stå ute och vänta på bussen så länge. Sen gick vi därifrån, när vi hade gått en bit kollade jag bakåt mot Open sun och då stod en av dom där fjortisarna och kollade på oss. Då hade dom visst vågat sig ut. Vi slapp iallafall stå och vänta på bussen för den kom direkt så vi åkte hem till mig och jag färgade Maggans hår. Blev mörkbrunt och fint. Sen blev det att lyssna lite på musik, sitta vid datorn och loda sig och så. Sen åkte Magi hem och nu sitter jag här. Har hunnit duscha också. Lär väl inte hända så mycket, klockan är redan tolv men blev en lugn kväll iaf. Puss♥


RSS 2.0