Tisdag

Ont i kroppen och förkyld :/ Var med Jasmine och åkte snowboard i Romme alpin igår, och jag har inte lärt mig än men vill och ska lära mig! Blev lite omkullkörningar, hehe;) Man får en jävla träningsvärk, har ont lite överallt. Men det gick bättre än sist faktiskt, sist jag åkte var förra året =) Har årskort där men har bara åkt slalom när jag varit där annars. Men jag skaskaska lära mig! =)
Det var riktigt kul igår =) När vi hade åkt färdigt och satt och väntade på Jasmines morfar som skulle hämta oss ringde min kusin och berättade att han hade fixat fram min plånbok! Guuud vad glad jag blev! Dock var mitt bankomatkort och mitt busskort borta men får skaffa ett nytt bankomatkort, busskortet är redan fixat. I plånboken låg även lite bonuskort, idkortet, gymkort och så.. och så ett gulligt kort på min lillebror när han var liten och lite obråkigare än nu för tin ;)
Glad att den är tillbaka nu iaf!
Sen åkte vi hem till mig och la oss och läste en varsin bok för att vi var lite trötta och slöa, sen hoppade jag in i duschen.
Senare på kvällen gick jag halva vägen med Jasmine hem, vi sa hejdå vid Stora tuna kyrka och sen gick jag tillbaka hem igen. Haha Jasmine fick gå hem i sina Snowboardskor för hon hade inga andra med sig och så hade hon jeanstigts till det :D
När jag kom hem diskade jag och så kom Kicken :) Vi kollade på tv och jag somnade tillslut så då blev det att gå och lägga sig ;P
Nu ska jag lägga in lite bilder och sen vänta på att Jasmine kommer hit =)

PussN♥




 


Torsdag

Var på praktiken idag, kul och jag färgade håret på Amanda. Hon var nog allergisk mot färgen för hon fick hemska utslag bakom öronen och på vissa partier i pannan, riktigt läskigt såg det ut, rött och vitprickigt! Men hon ljusades upp liite i håret trots att det var så ljust innan men lite ljusare blev det. =) Efter skolan träffade jag Madde och Jasmine, drog bara hem till mig och tog det lugnt. Lite överdrivet osocialt ett tag måste jag säga ;) Madde fixade sig i håret, jag spelade tetris på mobilN och Jasmine läste Elsas mode. Dom drog hem för en stund sen och nu är jag med kicken =)
ah.
puss


torsdag

Sitter hemma och lodar lite bara. Idag har jag varit på praktiken, Amanda hade praktik idag också och det var kul, hon är så rolig! =) Var en härlig dag, solen lyste in på salongen och jag drack två cola light som smakade ovanligt bra. Men på eftermiddagen blev det ju tyvärr lite mulet.. Efter praktiken hängde jag med Amanda till Kupolen och hon köpte lite presenter åt sin kompis som fyller imorgon, och jag hittade massa snygga kläder som jag vill köpa! Ge mig pengar någon? =) Åkte hem efter kupolen, är barnvakt åt lillebrorsan för mamma jobbar över, men han sover och har varit så duktig och snäll,inget problem :) Nu ska jag göra något annat! Puss


Tisdag

Idag har jag varit på praktiken, men gick hem vid halv två eftersom att jag hade jätteont i magen lite till och från, började innan lunchen så Jan skulle ta med sig ipren åt mig eftersom att han skulle hem på lunchen men han råkade glömma så när jag frågade honom kom han på det men han sa att jag kunde gå hem men jag avvaktade lite. Sen gick jag hem ändå till sist. Men hann med en del på morgonen iallafall, bland annat att få en hårinpackning i håret. Jag lyckades klanta till mig lite idag också när jag sopade salongen. Gick in med ryggen i en hylla så att tre balsam ramlade ner i golvet och sprack. Typiskt mig, jag är så klumpig! Men det var inte så mycket som läckte ut så jag fick fylla på balsamet i en stor balsampump som nästan var slut, en balsampump som används när man tvättar kundernas hår alltså =)

Hemma har det inte hänt så mycket, jag har gjort tomatsoppa som vanligt, precis som nästan alla dagar i veckan. Hehe tröttnar aldrig..
Sen har jag yrat runt och letat efter min rosa tröja med lite fluffiga ärmar som jag köpte på H&M förrförra veckan som jag inte använt än men som är borta ändå!? Letade igår också, helt spårlöst försvunnen! Men den ligger någonstans i huset, det vet jag ju för den är ju inte använd. Eller så finns det någon slags klädtjuv i mitt hus! Det måste det göra vilket som för jag har letat på alla ställen den skulle kunna ligga på :S
Konstigt..
Nog om det!

Ska nog försöka att städa ihop lite på mitt rum nu för det ser ut som en knarkarkvart. Sen ska jag vara med min apbäbis =)

Puss!


Söndag.

Söndag igen. Tråkigt att det är slut på lovet men saknar faktiskt praktiken lite!
Gick upp 17:00 idag..
Igår var jag med Madde och Mimmi, vi tog det lugnt hemma hos Madde, sen drog vi till Donken och åt. Sen ångrade vi att vi hade dragit dit för det var så äckligt kallt ute och bussarna hade slutat gått. Så vi satt kvar därinne och värmde oss i ett par timmar. Sen lyckades vi fixa skjuts iaf.. När jag kom hem la jag mig på soffan och kollade på tv, var någon spännande film. Somnade till någon gång, sen kom Kicken.
Lär väl inte hända så mycket idag.

Min mobil gick sönder igår morse :( Så nu har jag snaketelefon igen, dvs en gammal NOKIA. Drygt.. Min egna mobil bara la av när jag snackade i telefon men som tur var så var jag hemma så jag tog mammas comviqmobil.

Har inget mer att säga nu =) Puss


.-

Det är inte lätt när det är svårt..


NEJ, jag har inte hunnit duscha än =)

Har pratat i telefon med Jasmine ett tag och så gjort några situps men inte mycket att komma med :)
Men jag är så glad!
Min iPod funkar igen!!! <3
Underbart, den slutade ju funka typ förra veckan tror jag(?)
Sen när jag har kopplat in den i datorn har den inte gått igång, vilket den alltid har gjort förut när den har pajjat. men nu funkar den igen! =) Hoppas att den inte pajjar direkt igen bara. :)

Lite bra musik =)

 










Fredag

Drömde massor med mysko drömmar inatt :S

Att en av mina kusiner fick öl av en utvecklingströrd tjock tant om han tog henne på tuttarna. 
Sen att jag skulle hänga med en annan kusin till någon kirurgiklinik för hon skulle operera brösten.
Vi gick runt på kupolen för att köpa silikon som var i en dunk som man kunde köpa på en leksaksaffär.
Sen gick vi till kundservice och frågade var man kunde operera brösten.
Jag vaknade till en gång när jag sa "vart kan man operera brösten någonstans?" 
Det hörde Kicken också, haha :P

Sen att jag bodde på Jax i en lägenhet och så var det en mörkhyad kille som stod bakom min soffa och jag märkte det för att jag kollade under soffan och såg ett par kängor och då kollade jag bakom soffan och såg att han stod och gömde sig där med en matdosa innehållande köttbullar, spaghetti och ketchup. Jag släppte ut honom och sen berättade jag för mamma och då hade han tydligen snott lite av våran mat och då tyckte jag synd om honom som fick lov att sno mat.

Sen drömde jag att jag åkte buss och ramlade ur för längst bak i bussen fanns det inget tak och inga väggar. Jag rullade nerför en kulle och det var snö. När jag slutligen rullat klart reste jag mig upp och skulle gå och då ramlade jag ner på en bit för jag hade stått på en upphöjning. Så kom Jasmine och Saga och en tjej i min gamla högstadieklass. Hon hade snott mitt snus eller tagit hand om det eller hur det var, så fick jag tillbaka det och sen var jag och Jasmine hemma hos hennes pappa.
Han bodde i ett villaområde och vi skulle hämta posten. Vid postlådorna fanns det en anteckningstavla som var Jasmines pappas. Där hängde det en massa paket innehållande ett tuggummi och en cigarett. Märket hette Lincoln. Vi tog ett varsitt paket och sen minns jag inte mer av det.

Sen var jag i våran sommarstuga men det var inte våran riktiga sommarstuga, det var typ ett timmerhus i Ornäs, väldigt gammalt och jättehögt i tak. Kommer inte ihåg vad vi gjorde där men vi skulle iallafall sova där och jag kommer ihåg när vi kom dit.

Jag minns nästan jämt vad jag har drömt men nu var det väldigt mycket, och väldigt mycket konstigt!

Jaaaa.. =)


Har planerat att göra lite sit-ups nu, sen ska jag nog hoppa in i duschen! =) Pusspuss


00:07

Kul dag! Hängde med Jasmine till stallet, vi var ut på en liten promenad med hästarna och sen red jag litegrann men bara i hagen och på gården medans Jasmine gick brevid, vi skulle se hur hon var och så. :) Det var mys! Mamma kom och hämtade oss och så drog vi till ICA MAXI. Sprang runt därinne som nå jävla bondlurkar. Rätt pinsamt faktikst,, Egentligen svängde vi förbi där eftersom att Jasmine skulle köpa en chokladkaka åt sin bror men hon kom ut tomhänt för kortet kassade sig. :/
När jag kom hem blev det att duscha sen blev det Donken med Kicken, kusin och Nicke. Mums! Sen drog jag och Kicken hem till mig och nu sitter jag vid datorn. Tänkte lägga upp lite bilder från dagen =)






JAAA självklart hann vi med att posa lite också! ;)


Torsdag

Ska strax iväg med Jasmine till stallet tror jag.:) Kul! Isåfall blir det att rida på en Welsh mountain, supersöt! Igår var jag med Madde, vi var i stallet och red på Marias hästar, Maddes egen är halt. Jag red på shettisen och Madde på nordsvensken, supermysigt! Vi red runt lite i ornäs. Efter stallet åkte vi hem till Madde och badade och käkade. Sen satt vi vid datan bara. ;) Drog därifrån vid halv sex tiden och vid busshållsplatsen märkte jag att jag hade glömt mitt busskort. Så typiskt mig att glömma busskortet! Men jag fick hoppa på ändå. Var lite stressad eftersom att jag skulle hem till Maria och färga hennes hår och klippa Jenny. När jag kom till stan (Madde bor på andra sidan stan så lär byta buss där) ringde jag Maria och så kom hon och Jenny och hämtade upp mig vid Maxim så drog vi till ICA MAXI och köpte hårfärg. Efter det åkte vi hem till mig och hämtade mina saxar. Sen bar det av hem till Maria. Jag och Jenny tog en varsin sida på hennes hår och färgade för att det skulle gå snabbare och resultatet blev bra! Jag klippte Jenny. Började med att jag toppade lite (har jag inte klippt på mer än dockor och Kicken och toppat mamma någon gång för tusen år sen) så jag var superförsiktig till en början men hon var inte så noga, frågade hur mycket jag skulle ta och hon sa att det bara var att klippa typ så jag toppade men så sa Maria att hon tycker att det är så snyggt med pagé sådär när håret blir längre därfram och kortare därbak och det var så det blev att se ut på slutet. Och faktiskt blev det bra! :) Riktigt kul var det, att få testa på att klippa något sånt lixom :) Lägger in bilder sen! Nu kom mamma hem från romme alpin så ska fråga om om inte vi kan hämta upp Jasmine! Pussen♥


Min nya keps btw =)


RSS 2.0